Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
6 pareri

Electrificator de demarcatie 03A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Brand
03A (numai la comanda)
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Electrificatorul de demarcatie 03-A produs de firma noastra este un Generator de impulsuri electrice de inalta tensiune destinat sa alimenteze un gard electric Neletal. Alimentarea este de la un acumulator electric de 12Vcc.

Gardul electric este o structura realizata din fire metalice (si sintetice in diferite culori) impletite sau rasucite cu diferite grosimi sau latimi, acestea fiind montate pe suporti izolanti special confectionati in acest scop. Firele pot fi montate pe stalpi in unu sau mai multe randuri, in functie de necesitati protejand astfel un perimetru de intrusi sau demarcandu-l in cazul folosit la parcele de pasunat.

Gardul electric astfel alimentat nu prezinta pericol pentru viata si sanatatea oamenilor ori animalelor, el generand impulsuri electrice de inalta tensiune (cca 12.000 V) si intensitate mica pentru scurt timp, dar suficiente pentru indepartarea intrusilor ori demarcandu-l in cazul pasunatului (Pastor electronic).

Atingerea oricarui fir al gardului de catre un intrus sau un animal, are ca efect instantaneu o descarcare a energiei electrice prin corpul acestuia, socul electric generat fortandu-l imediat sa se retraga.

Site: http://www.gotronic.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura